Paieška

Žalia, bet ne žolė

Receptai Detail

Saldžiųjų bulvių - avinžirnių kepsniukai

by Lina Digrienė (comments: 0)

Reikės:

  • 500gr saldžiųjų bulvių
  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus 
  • 250gr avinžirnių (išvirtų)
  • 90gr avinžirnių miltų
  • 1,5 a.š. druskos
  • 1 v.š. kmynų
  • 1 a.š. ciberžolės
  • saujos petražolių
  • sezamų sėklų 

Paruošimas:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių C. 
  2. Nuplaukite saldžiąją bulvę, nuskuskite, supjaustykite griežinėliais po maždaug 1cm, įtrinkite alyvuogių aliejumi ir kepkite orkaitėje apie 30min. Iškepus palikite šiek tiek atvėsti.
  3. Į virtuvinį kombainą su S peiliuku sudėkite visus likusius ingredientus, dar šiltas iškeptas saldžiąsias bulves, sumaišykite iki vientisos masės. Formuokite kotletukus, vieną pusę pamirkykite į sezamų sėklas. 
  4. Kepkite orkaitėje 170 laipnsių Celsijaus apie 30min. 

Go back

Pridėti komentarą