Paieška

Žalia, bet ne žolė

Receptai Detail

Priekoniuotos juodosios pupelės

by Lina Digrienė (comments: 0)

Reikės:

  • 250gr juodųjų pupelių (išvirtų)
  • poro (pagal skonį)
  • 1/2 a.š. raudonėlio
  • 1/2 a.š. česnakų miltelių
  • 1/2 a.š. kmynų
  • 1 laimo
  • saujos petražolių
  • druskos
  • 1 v.š. aliejaus

Paruošimas:

  1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite porą. 
  2. Į keptuvę supilkite sumaišytus sausus prieskonius, šiek tiek pakepinkite, kad atsiskleistų prieskonių aromatas. 
  3. Suberkite išvirtas pupeles ir patroškinkite viską kartu apie 5min, įpylę šiek tiek vandens. 
  4. Nukelkite keptuvę nuo ugnies, pupeles gausiai apšlakstykite laimo sultimis, suberkite kapotas petražoles, įberkite druskos. 

Go back

Pridėti komentarą