Priekoniuotos juodosios pupelės
by Lina Digrienė (comments: 0)
Reikės:
- 250gr juodųjų pupelių (išvirtų)
- poro (pagal skonį)
- 1/2 a.š. raudonėlio
- 1/2 a.š. česnakų miltelių
- 1/2 a.š. kmynų
- 1 laimo
- saujos petražolių
- druskos
- 1 v.š. aliejaus
Paruošimas:
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite porą.
- Į keptuvę supilkite sumaišytus sausus prieskonius, šiek tiek pakepinkite, kad atsiskleistų prieskonių aromatas.
- Suberkite išvirtas pupeles ir patroškinkite viską kartu apie 5min, įpylę šiek tiek vandens.
- Nukelkite keptuvę nuo ugnies, pupeles gausiai apšlakstykite laimo sultimis, suberkite kapotas petražoles, įberkite druskos.
Pridėti komentarą