Paieška

Žalia, bet ne žolė

Receptai Detail

Nekeptas šokoladinis desertas

by Lina Digrienė (comments: 0)

Desertas, pagaminamas per kelias minutes, o mėgautis galėsite ilgai. Ne dėl to, kad neskanu, o dėl to, kad labai maistingas bei sotus. Didelis šio recepto privalumas – nereikia nieko kepti, virti. Tereikia tik blenderio su S peiliuku. 

Reikės:

  • 80 gr graikinių riešutų
  • 90 gr moliūgų sėklų
  • 45 gr kakavos miltelių
  • 1 v. š.kanapių sėklų
  • 1 v. š. smulkintų kakavos pupelių
  • 30 gr goji uogų
  • 300 gr minkštų datulių

Viršutiniam glaistui reikės:

  • 90 gr juodojo šokolado
  • 1 v. š. kokoso aliejaus

Paruošimas:

Pirmiausia S peiliuku sumalkite graikinius riešutus su moliūgų sėklomis. Tuomet sudėkite kakavos milelius, kanapių sėklas, goji uogas ir viską sumalkite.
Galiausiai sudėkite datules, viską vėl sumaišykite Gautą masę sudėkite į indą, jį 10 minučių padėkite į šaldiklį. Išėmus apipilkite garų vonelėje ištirpintu šokoladu su kokoso aliejumi ir padėkite atgal į šaldiklį.

Prieš pjaustant keletą minučių palaikykite kambario temperatūroje.
Papuošimui naudojau goji uogas, pūstas burnočio sėklas, smulktinas kakavos pupeles bei pistacijas.

Go back

Pridėti komentarą