Nekeptas šokoladinis desertas
by Lina Digrienė (comments: 0)
![](files/images/receptai/deserts/18056032_1400666219992379_8836755122551503284_o-1024x870.jpg)
Desertas, pagaminamas per kelias minutes, o mėgautis galėsite ilgai. Ne dėl to, kad neskanu, o dėl to, kad labai maistingas bei sotus. Didelis šio recepto privalumas – nereikia nieko kepti, virti. Tereikia tik blenderio su S peiliuku.
Reikės:
- 80 gr graikinių riešutų
- 90 gr moliūgų sėklų
- 45 gr kakavos miltelių
- 1 v. š.kanapių sėklų
- 1 v. š. smulkintų kakavos pupelių
- 30 gr goji uogų
- 300 gr minkštų datulių
Viršutiniam glaistui reikės:
- 90 gr juodojo šokolado
- 1 v. š. kokoso aliejaus
Paruošimas:
Pirmiausia S peiliuku sumalkite graikinius riešutus su moliūgų sėklomis. Tuomet sudėkite kakavos milelius, kanapių sėklas, goji uogas ir viską sumalkite.
Galiausiai sudėkite datules, viską vėl sumaišykite Gautą masę sudėkite į indą, jį 10 minučių padėkite į šaldiklį. Išėmus apipilkite garų vonelėje ištirpintu šokoladu su kokoso aliejumi ir padėkite atgal į šaldiklį.
Prieš pjaustant keletą minučių palaikykite kambario temperatūroje.
Papuošimui naudojau goji uogas, pūstas burnočio sėklas, smulktinas kakavos pupeles bei pistacijas.
![](files/images/receptai/deserts/18033308_1400679289991072_4044138435230199542_n.jpg)
Pridėti komentarą