Paieška

Žalia, bet ne žolė

Receptai Detail

Kokosiniai macaroons!

by Lina Digrienė (comments: 1)

Įvairius kepinius mėgstame daugelis, tačiau dažniausiai receptuose minimi kiaušiniai. Tad kartais tenka pasukti galvą, kuo juos pakeisti. O variantų yra ne vienas, ir ne du (bet apie tai kiek vėliau). Taigi, šiandien virtuvėje – puikieji macaroons! Kokosu kvepia visi namai…

Reikės:

  • 1 skardinės atšaldyto kokosų pieno
  • 2 šaukštų medaus (norint saldžiau, galima dėti daugiau)
  • vanilės
  • ¼ skardinės* bulvių krakmolo
  • 3 skardinų* kokoso drožlių

Paruošimas:

Iki vientisos masės išplakti kokosų pieną su medumi, vėliau plakant po mažą kiekį įmaišyti bulvių krakmolą. Galiausiai sudėti kokoso drožles ir lengvai permaišyti.
Kepti 20-25min, kol gražiai paruduos. 175 laipsnių C.


*Galima matuoti puodeliais, bet skardinės nereikia po to plauti. 

Go back

Pridėti komentarą

Comment by Simona |

Gal galima naudoti kukurūzų krakmolą Vietoj bulvių? Įdomu tik ar kiekis bus tas pats.