Paieška

Žalia, bet ne žolė

Receptai Detail

Gardžiosios spurgos be sąžinės graužimo

by Lina Digrienė (comments: 1)

Spurgos!  Tokias galima valgyti be sąžinės graužimo, norisi dar ir dar…  Žinot, kuom jos ypatingos? Jos be cukraus, be gliuteno, be kiaušinių ir pieno produktų! Labai rekomenduoju išbandyti. 

Reikės:

  • 75gr grikių miltų
  • 75gr avižinių miltų
  • 25gr kakavos miltelių
  • 2 šaukštai maltų migdolų
  • 2 šaukštai kokoso miltų
  • 2 šaukštai čija sėklų (sumaltos)
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių
  • ½ šaukštelio sodos
  • ½ šaukštelio druskos175ml ryžių pieno (tiktų bet kuris augalinis)
  • 55ml obuolių piure
  • 3 šaukštai ištirpinto kokosų aliejaus
  • 8-10 minkštų datulių

Paruošimas:

Sausus produktus išmaišyti. Blenderyje išplakti šlapius ingridientus (pirmiausia pienas su datulėmis, vėliau visi kiti). Šlapius ingridientus supilti į sausus, išmaišyti ir leisti tešlai pastovėti 5min.
Spurgytes kepti 20min 170 laipsnių C.

Go back

Pridėti komentarą

Comment by Laura |

Neeilinio skonio spurgos.